Představujeme City Estates. Vaši realitní kancelář.

Čas plyne nějak čím dál rychleji. Je to téměř jako včera, kdy jsme od kolegy přebírali franšízu Remax/City, abychom za kancelář dostáli nejen smluvním závazkům vůči REMAX, ale také k našim makléřům. A byly to velmi výživné téměř tři roky. Naskočili jsme do rozjetého rychlíku a museli jsme velmi rychle najít cestu, jak pokračovat v prezentaci společnosti, a hlavně našich makléřů, abychom je co nejvíce zviditelnili na trhu. Najít marketingový mix, který bude odpovídat našemu vnitřnímu nastavení, vytvořit web firmy, začít s náborem nových kolegů a pomoci jim s přípravou na státní zkoušku a přitom všem ještě, a to v první řadě, pracovat na 110 % pro naše klienty. A to bez rozdílu, zda jde o prodej, pronájem, nákup či pomoc s dělením a slučováním pozemků, s likvidací společnosti či řešením právních vad u nemovitostí, které jsme připravovali k prodeji.

Tak jsme se za běhu naučili spoustu nových věcí a díky tomu i dobře zvládli hlavně začátek pandemie. Virtuální prohlídky a práce s novými technologiemi nás posunula o velký kus dopředu.

A vlastně už při tvorbě nového webu jsme začali diskutovat, jak dál. Budovat vlastní lokální značku rodinného charakteru, obnovit franšízu, podívat se po jiných formách spolupráce či práce v realitách.

Nakonec zvítězila myšlenka budovat svou vlastní značku. A začalo to vše logem. Vyhrál domeček, protože každý dům, aby dlouho stál, potřebuje kvalitní základy. Ty myslím všichni máme. A to nejen přímo s praxí v realitách, ale také v obchodu, marketingu a exekutivě velkých nadnárodních korporací. A k tomu chceme více zdůraznit to, co bylo naším krédem celou dobu. Péče o klienta. Férové jednání, špičková prezentace, bezpečnost celé transakce. Aby prostě na celý proces prodeje, nájmu či nákupu zůstaly pěkné vzpomínky.

Vybudovali jsme dobrou spolupráci s advokátem, panem Mgr. Moravcem, hypoteční specialistkou Ing. Fraňkovou, daňovým poradcem Ing. Antošem. A při likvidaci společnosti klienta, kterému jsme před tím prodali z této společnosti nemovitost, jsme našli vynikající účetní kancelář. Samozřejmostí je spolupráce s fotografem, posunuli jsme se dál, do fotografií prázdných místností umíme udělat s naším dalším partnerem prvotřídní vizualizaci. S Ing. Fraňkovou jsme pro klienta zprocesovali „Malý developerský projekt“ u tří peněžních ústavů.

Tak jdeme dál pokračovat jako City Estates, Vaše realitní kancelář. Jdeme naplnit ten náš realitní domeček nejen hodnotami jako je morálka, úcta, profesionalita a přátelský duch, až bych řekl rodinné cítění. Ale také se stále zdokonalovat v prezentaci, prodejních kanálech, organizaci prohlídek či Open housů….

Víme, že doba nebude jednoduchá. Ale všichni máme rádi výzvy a překonávání překážek, tak nás tento nový začátek zase nabíjí novou energií. Nebojím se říct, že nás zase trochu polil živou vodou a omladil.

A hlavně se těšíme na Vás, naše vracející se klienty, kterým děláme takového rodinného realiťáka, tak také na všechny nové příležitosti, abychom Vás mohli přesvědčit o tom, že vše děláme s láskou a velkým zaujetím. A je nám jedno, zda je to pronájem garáže nebo prodej vily na luxusním místě. Protože někdy to tím pronájmem garáže začíná a prodeje vily skončí.

Budeme se těšit, že nás budete kontaktovat. A to třeba i jen s nezávaznou konzultací. Rádi se s Vámi sejdeme u nás v kanceláři a u kávy vše probereme.

Tým City Estates, Vaši realitní kanceláře